Bekijk ook ons aanbod en de actuele agenda.

  1. Waar vind ik alle informatie over de trainingen, trajecten en cursussen die jullie aanbieden? Als je actief bent voor GroenLinks ontvang je automatisch een uitnodiging in jouw mailbox zodra er een nieuw traject voor jouw functie start. Benieuwd wat we aanbieden en welke trajecten en trainingen binnenkort starten? Neem dan een kijkje op Plek in de wiki Academie en in de agenda op Plek.
  2. Kan ik deelnemen aan cursussen of trainingen zonder lid te zijn van GroenLinks? Onze trajecten, cursussen en trainingen zijn toegankelijk voor actieve GroenLinksers. Nóg een reden om actief lid te worden dus! Ben je actief en wil je een volgende stap maken? Wie weet is het loopbaantraject GroenLicht iets voor jou.
  3. Ik wil een training aanvragen voor mijn lokale afdeling / fractie / bestuur. Waar moet ik zijn? Mogelijk kunnen wij je helpen. Ga naar Plek en lees hier hoe je een training voor jouw afdeling: fractie of bestuur kunt aanvragen.  
  4. Ik ben net lid geworden van GroenLinks en wil graag een training of cursus volgen. Wat bieden jullie aan? Wat leuk! De beste manier om actief te worden en een goede start te maken, is contact op te nemen met jouw lokale afdeling. Zij bieden ook regelmatig cursussen en trainingen aan.
  5. Jullie hebben het over het platform Plek. Wat is dat en hoe meld ik me daarvoor aan? Plek is het platform dat gebruikt wordt door onze bestuursleden, wethouders, raadsleden, Statenleden en veel andere actieve GroenLinksers. Je logt in via jouw persoonlijke Mijn GroenLinks account. Heb je vragen over Plek? Stuur dan een mailtje naar plek@groenlinks.nl.
  6. Ik ben op zoek naar een (gast)spreker voor een lokaal evenement. Kunnen jullie me hierbij helpen? Je kunt een sprekersaanvraag doen via dit formulier.

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag.