OVER MIJ

Ik ben Mirjam Veen. Ik werk bij het Nederlands Compliance Instituut als extern vertrouwenspersoon en als compliance adviseur. Anderen zeggen over mij dat ik inlevingsvermogen heb, dat ik goed kan luisteren en dat ik integer ben.
 

Naast mijn werk maak ik graag muziek en hou ik ervan om te wandelen of te sporten in de duinen bij mijn woonplaats Haarlem.

Mijn rol

Als extern vertrouwenspersoon werk ik voor verschillende organisaties. Daarbij help ik de organisatie bij het creëren van een veilige werkomgeving en sta ik mensen bij als die veilige werkomgeving er (even) niet is. Deze rol mag ik ook vervullen voor GroenLinks.
 

Daarnaast vervul ik binnen GroenLinks ook de rol van coördinerend vertrouwenspersoon. In deze rol ben ik adviseur voor het Landelijk Bureau en het partijbestuur, ben ik coördinator van de vertrouwenspersonen van GroenLinks, verzorg ik trainingen en stel ik jaarlijks een rapportage op gebaseerd op de input vanuit de interne vertrouwenspersonen.

 

Wat kun je verwachten als je een beroep op mij doet?

Ik sta naast je. Ik luister naar je en help je inzicht en overzicht te krijgen over de situatie, de mogelijke vervolgstappen en consequenties daarvan. Je bepaalt hierin zelf wat je wel of niet wilt en welke keuzes je maakt.
 

Je kunt mij bereiken via WhatsApp en natuurlijk ook telefonisch op 06 – 12883309