OVER MIJ

Ik woon in het heerlijke dorp Peize in de kop van Drenthe en ben geboren en getogen in het Noorden. Ik heb drie kinderen en twee kleinkinderen. Bioloog en bestuurskundige. Ik heb een adviesbureau voor proces en project management en werk voor verschillende overheden in Noord Nederland. Ik ben als regiobestuurder ben actief geweest bij Water Natuurlijk en doe mee met de verkiezingen voor GL als lijstduwer.

Ik houd me vooral bezig met projecten op het gebied van natuur, water, landschap en dat lukt als de samenwerking tussen mensen goed gaat. Daar probeer ik aan bij te dragen. Vanuit die ervaring vul ik mijn rol als vertrouwenspersoon bij Groen Links in:  helpen als het om wat voor reden dan ook misgaat in die samenwerking.

Ik ben sinds 1 januari 2023 vertrouwenspersoon bij GL. Ik help door te luisteren en door vragen te stellen, zodat duidelijk wordt wat er aan de hand is en wat dat met je doet. Ik ga naast je staan en samen kijken we welke mogelijkheden er zijn om verder te kunnen in de situatie waar je in terecht bent gekomen.

Behalve van werken, houd ik ook van zingen, samen muziek maken en lesgeven aan middelbare scholieren over rechtstaat en democratie.