Op woensdag 24 november 2021 vonden herindelingsverkiezingen plaats. Ook mocht er de twee dagen ervoor vervroegd gestemd worden in verband met de coronacrisis. De stemopkomst was helaas wel redelijk laag.

In 3 van de 4 gemeenten zijn we verdubbeld wat betreft het percentage stemmen ten opzichte van vorige Tweede Kamerverkiezingen, op nieuwe gemeente Maashorst na. Een fantastische prestatie, we zijn ontzettend trots op het harde werk van onze afdelingen!

Purmerend en Beemster zijn nu gemeente Purmerend en Heerhugowaard en Langedijk zijn samen Dijk en Waard geworden. Uden en Landerd zijn nu gemeente Maashorst. Boxmeer, Cuijk, Sint Anthonis, Mill en Sint Hubert, en Grave zijn nu Land van Cuijk. Hier deden wij mee als GroenLinks-PvdA.

Purmerend: 3 zetels voor GroenLinks
Dijk en Waard: 3 zetels voor GroenLinks
Maashorst: 1 zetel voor GroenLinks
Land van Cuijk: 3 zetels voor GroenLinks-PvdA

Op 16 maart 2022 zijn de landelijke gemeenteraadsverkiezingen. Samen kunnen we zorgen voor een menselijk, duurzaam en eerlijk Nederland. Help je mee?

Afbeelding van 3 campaigners op straat die een brief van Jesse bezorgen

Doe mee met onze beweging

Onze campagnes zijn gebouwd op een simpel idee: Nederland verander je niet alleen. Daarom bouwen we samen aan een beweging van duizenden vrijwilligers. Om langs te gaan in elke wijk, buurt en straat. Onze beweging heeft mensen zoals jij nodig. Samen veranderen we Nederland.