Wat je kunt verwachten

Tijdens de ledengesprekken gaan we op veel plaatsen in het land in gesprek met leden van GroenLinks en de Partij van de Arbeid. Er is ruimte om te delen hoe jij denkt over linkse samenwerking, maar we duiken vooral samen in de inhoud. We willen ontdekken wat er gebeurt als we samen nadenken over onze idealen en politieke drijfveren. Op grote thema's als klimaat, bestaanszekerheid of gelijkwaardigheid - maar ook op hele andere punten. Want onze ideeën zijn het fundament onder de linkse samenwerking.

Wie kan er meedoen?

Iedereen kan en mag meepraten en je hoeft je niet voor te bereiden op het ledengesprek. We delen van te voren een inspirerende kijk-, lees- en luisterlijst voor mensen die zich graag willen verdiepen. We hopen dat je wilt meepraten, dat je energie krijgt van het gesprek en dat het je helpt in je denkproces over linkse samenwerking.

Op deze pagina vind je alle ledengesprekken die we de komende tijd voeren. Kies een gesprek bij jou in de buurt en vul het formulier in om je aan te melden. Hopelijk tot binnenkort!

Meer weten?